Každá diskuze má předvolené kategorie, kde jsou zakládány témata k další podrobnější diskuzi. Každé téma má pak jednotlivé komentáře uživatelů.
Údržba | počet témat: 125
Bazar | počet témat: 410
Kolečkové Brusle | počet témat: 327
Doplňky | počet témat: 34
Helmy a chrániče | počet témat: 14
Jak vybrat brusle | počet témat: 261
Kde se bruslí | počet témat: 85
Kolečka a ložiska | počet témat: 277
MIX | počet témat: 30
Nordic Brusle | počet témat: 19
Quad brusle | počet témat: 10
Technika bruslení | počet témat: 66
Závody | počet témat: 19
založil: Attia dne 2018-03-26 18:02:42
Sdílejte příspěvek na Facebooku:
Ciao all, neni tu někdo kdo by chtěl jezdit v olmiku na bruslích? Nejsem příznivcem rovných stezek, spíše urban/street ježdění, prostě lítat po městě.jsem pokrocilejsi jezdec, ale hledám klidně nováčky, co by se chtěli učit, prostě kohokoli kdy by rad na inline brusle. Kontakt na mě 602304012, bud whatsapp, nebo sms, nezname čísla zvedám malokdy. Mějte se *A*
Založit nové téma k diskuzi můžete přes tento odkaz.
Pokud chcete připsat názor k vybrané diskuzi, tak použijte následující formulář - Vložit nový komentář.
Sdílet příspěvek na Facebooku můžete přes klasická Facebook tlačítka:
V této kategorii diskuzních témat jsou příspěvky o tom, kde bruslit na in line bruslích. Popisy tras, rady kdy je nejlepší vyrazit apod.
26.3.2018 | založil: Attia
Ciao all, neni tu někdo kdo by chtěl jezdit v olmiku na bruslích? Nejsem příznivcem rovných stezek, spíše urban/street ježdění, prostě lítat po městě.jsem pokrocilejsi jezdec, ale hledám klidně nováčky, co by se chtěli učit, prostě kohokoli kdy by rad na inline brusle. Kontakt na mě 602304012, bud whatsapp, nebo sms, nezname čísla zvedám malokdy. Mějte se *A*
28.7.2017 | založil: Marek
Ahoj,
posledních pár měsícu mě na Ladronce v Praze dost štvou projíždějící turisti na Segway jezdítkách, který maj teď hnízdo přímo uprostřed bruslařských drah a teda v usedlosti Ladronka. Když je sucho, tak je za nima mrak prachu a když křížej stezku, tak vůbec nekoukaj kde kdo jede. Neví někdo, zda se nechystá zákaz SegWay na Ladronce nebo přímo na celý Praze 6? Docela bych to uvítal. Je to fakt otrava - srážka se segway strojem bude dost nebezpečná. Navíc zrovna na Ladronce jsem koukal, že maj ty ukrutně veliký terení stroje.
2.5.2014 | založil: Zdeněk
byl jsem se nezávazně podívat na mosteckém hipodromu na in-line trati,ohromný dojem,krásně dlouhá dráha která zve k jízdě.Už se těším.
15.4.2014 | založil: Jiří Rusinský
Ahoj, nenašel by se tu někdo z Hodonína a okolí kdo aspoň trochu jezdí freestyle slalom? Chtěl bych s tím začít, zatím se šušním sám a učím se otočky, bruslit pozadu atd, a uvítal bych pár rad od někoho kdo trochu ví co a jak :-)
Zatím jsem jezdil hlavně fitness (na jiných bruslích :-) ), a rozhodně s ním nekončím, tak budu rád když se ozve někdo kdo by se se mnou občas projel (třeba nějaká slečna :-) )
12.3.2014 | založil: Pikwik
Ahoj, mám nové brusle a chci se zeptat jestli se smí jezdit kdekoli (cyklostezky chodníky atd.), nebo je to omezené? Jde mi o to jestli na nich mohu jezdit do práce přes město. České Budějovice (nikde jsem tuhle informaci nenašel)
28.2.2014 | založil: moninka
Ahoch chtěla bych vědět zda je nějaké místo v Ostravě nebo Frýdku kde se může začátečník naučit bruslit aniž by ,,ohrožoval ostatní bruslaře . Nějaké opuštěné parkoviště nebo něco podobného kde se neschází moc lidí děkuji :-)
27.11.2013 | založil: Milka
Dobry den vsem,
chtela jsem se zeptat co nejvetsiho poctu bruslaru na nazor. Ocenili byste bruslarskou halu na zimni obdobi?
Diky vsem za nazor...
14.7.2013 | založil: Jan Krupa
Ahoj, nechce jet někdo na brusle v Hradci Králové? Stezka Hradečnice, Písečnice nebo i klidně něco jiného? V létě i celoročně, nebaví mě jezdit sám. John, 19
8.4.2013 | založil: Gigs
Zdar,jezdím střední a východní čechy,ale všude jsou stezky přes zimní období neudržované,prostě co na podzim spadne ze stromů,to tam do jara néli do léta zůstane ležet.Nenajde se někde udržovaná stezka?Dík za info...
20.8.2012 | založil: jsmirice
Holahej!! Začali mi za barákem stavět super dálnici na bruslení... Mrkněte na www.smirice.cz Cyklostezka Hradec Králové-Kuks. Co vy na to???
18.7.2012 | založil: erik
Zdravim. Neviete prosim ake su otvaracie hodiny Mystic parku Stvanice? Na oficialnej stranke nemaju info o casoch.
17.6.2012 | založil: Terylí
Ahoj znáte nějákýý inline klub v ostravě...popř.jejím blízkém okolí? jestli ano dejte vědět... díky :)
20.3.2012 | založil: ALDA
Zdar! Najdou se ještě staří truckoví rolleři ze Stalina, Lenina, Scény, Muzea, Strahova, Palmovky z poloviny 90. let ?
Taz, Hanýz, Večeře, Terka, Gabris ... ?
25.9.2011 | založil: Martina
Ahoj,prosimás hledám něákého aggressive bruslaře,který by mě naučil něco:D jezdim někdy ve skateparku pardubice protože tam kousek bydlim :D..tak jestli by byl nědo tak ochotnej mě aspoň něco naučit a jezdit semnou ;).. Jo a jsem holka a je mě 14 let ..když nědo bude mít zájem tak mu dám email a dohodnem se ok? Díík :)
8.8.2011 | založil: david
nazdárek prosím kde se bruslí na in line bruslích v zimě?děkuji za tipy.gaudino321@seznam.cz
12.6.2011 | založil: Michal
Hledám překrásnou černovlásku která bruslila 7.6 ve stomovce mezi 19.00a 20.00 hodinou byla oblečena v bílo ružovém
4.6.2011 | založil: zuzi
Ahoj, jestli chcete jit nekdo na brusle tady v Praze rada se pripojim :)
19.5.2011 | založil: lukáš
učím se na speedech a potřeboval bych někoho kdo to umí,s kým bych mohl jezdit a okoukal bych správnej styl jízdy.Díky
3.5.2011 | založil: petr
Ahoj,dokáže mi někdo poradit kam mohu jet na s dětmi na dovolenou kde jsou dlouhé okruhy u nás nebo někde za hranicemi.moc děkuji
28.4.2011 | založil: dawe
kde se hraje inline hokej v Praze?
22.4.2011 | založil: Jakub
Ahoj, poradíte kam na brusle v okolí Neratovic? Díky
20.4.2011 | založil: Milo
Čaeuc, hledám někoho kdo by semnou chodil bruslit a vydržel:) Praha - chodim Vltava, Palmovka,.. Jinak ja 21. Tak kdo by se pridal napiste :)kluk/holka to je jedno :)
30.3.2011 | založil: Hanka
Ahoj všichni, jezdím blbnout na Letnou a bylo by fajn mít někoho od koho okoukat další triky, nebo naopak někoho, komu předat to, co jsem sama vykoumala :-) Čim více lidí, tím lípe!
Těšim se,
Hanka
13.1.2011 | založil: Kristýna
Ahojky, nevíte náhodou někdo, jak to vypadá na stezce v Modřanech směrem na Zbraslav? Dalo by se tam už jezdit nebo je tam štěrk? Díky moc
18.11.2010 | založil: nanicka
Ahoj.Je v Praze nejaky kryty prostor pro inline brusleni? Nejlip blizko holesovic.
Predem dekuji za odpoved )
10.10.2010 | založil: Jan
zdar lidi, nějak se mi začal líbit downhill inline, chtěl bych to skusit, a natrénovat třeba i na závody, nevíte, kde se to dá, a někdo kdo to taky dělá, nějaké rady, co do chráničů a bruslí???protože normální brusle to určitě nejsou, a předpokládám, že to jsou ty na rychlobruslení
Tak dík za nějaké rady, tipy, triky
5.9.2010 | založil:
Kam na IN-LINE podel Berounky?
5.8.2010 | založil: smarty
Ahoj,
nevíte někdo nějakou dobrou trasu kolem Písku, Milevska a pod.? prostě něco poblíž Orlíka nad Vltavou :-)
13.7.2010 | založil: Katy
Zdravím všechny:-).Zítra si jdu koupit in-liny,ale samotne se mi nechce zacit jezdit. Nepřidá se někdo?Kdyžtak písněte na mé icq 423565362. Mějte se pěkně a užívejte si letního počasí:-)
28.6.2010 | založil: Jarda
Nevíte někdo kde se jel ten závod 16 června? mělo to být někde na té nové spojce mezi Lochkovem a dálnicí D1.
Ostatně má tam být 18 září tedy dva dny před otevřením den pro návštěvníky
18.6.2010 | založil:
Zdravím lidičky... chtěl jsem se zeptat jestli nemáte někdo nějakou zkušenost, kde by se dalo na jižní Moravě dobře zajezdit na in-linech a taký co se týče i kulturního programu jakou jsou vinné sklípky aj. Dík za nějaké typy....
9.6.2010 | založil: Radka
Ahojky, nevíte někdo jak to vypadá kolem Břeclavi? Mám tam strávit prodl.víkend v Rakvicích( u Lednice) a nevím kam se tam vrtnout.Dík,Radka
16.5.2010 | založil: jana koubková
ahojdaahoj,poradíte mi kde bych mohla bruslit(freestylovat?????)v hradci králové
25.3.2010 | založil: Markéta
Dobrý den, prosim Vás nevíte někdo o nějakem parku nebo možnosti kde by se dalo rekreačně jezdit na kolečkových bruslích?? bydlím poblíž Čechova náměstí a nechci dojíždět do nějakého vzdáleného parku..prosim dejte mi někdo tip..:-D
10.2.2010 | založil: Prokopová
Existuje v Praze krytá hala pro bruslení
na kolečkových bruslích, event. s půjčovnou.
Děkuji
12.7.2009 | založil:
4au lidi nevíte nahodou někdo o nějaky Skateparku na jihu moravy?já jezdim do židlochovic a do hustopeč sou takovy maličky ale dá se tam vyblbnout.Napište jestli nevyte o nějakym velkym třeba v brně.
25.6.2009 | založil: Jimi
nejlepší na tohle je stránka www.inlinemap.net
19.6.2009 | založil: Dogy
Zdar lidi pojedou se atraktivní aggresive inline závody.
Bližší info http://dogy32.cz/zavody/
14.5.2009 | založil: Franta
Zdravím, nevíte, kde se dá jezdit na Litoměřicku? Raději něco lehčího....
17.2.2009 | založil: lenka
Ahoj,neví někdo,kde se dá bruslit?Dík
25.1.2009 | založil: Terry
Ahoj. V Jihlavě je stezka za Vodním rájem, Kauflandem až k mostu u řeky Jihlavy (před kruháčem dole na Březinkách). Stezka není ale moc dobrá. Je tam hodně lidí a nejsem si jistá, jestli to tam někdo vůbec upravuje (kamínky,atd.) a navíc povrch je hodně rozmanitý. Jestli rádi bruslíte, ideální je výlet do Žďáru n. Sázavou, kde u Pilské nádrže je výborná stezka se super povrchem a to cestování za to určitě stojí !!!!
30.9.2008 | založil:
Ahojky, nevíte někdo jestli je v Jihlavě nějaká stezka na fitness bruslení? Díky.
18.8.2008 | založil: Renča
Ahoj,jsem z Frýdlantu n.Ostr.,začínám jezdit na in-line a hledám někoho,kdo už to trochu víc umí a zaučí mě.Díky
13.7.2008 | založil: Lukáš
Skupinové bruslení v Ostravě
Ahojky všichni inlajnisté . Teď když nám začíná leéto, neshodneme se všichni a neuspořádáme nějaké skupinové bruslení? Vím že v Ostravě kdysi něco podobného bylo a určitě to muselo být fajn. Nedá se tady nějak dohodnout na hromadném bruslení? Bylo by to určitě skvělé. Pište, pište, ahoooj
29.6.2008 | založil: klara
ahojda..neznate nekdo nejakou trasu v okoli kbel??
23.6.2008 | založil: Mirek
Ahoj, můžete někdo prosím poradit vhodné trasy na in-line brusle s nástupem v Hradci Králové? Je možná projížďka kolem Labe? Děkuji
19.5.2008 | založil: Martin
Prosím kde se dá dobře bruslit v okolí Ústí nad Labem a Děčína ?
11.4.2008 | založil:
nevite kam zajit v Blansku (Chci to skusit na rampach)
9.4.2008 | založil: dahor
CAW LIDI!!! CHCI SE ZEPTAT JETLI NEZNATE NEJAKEJ FAKT GOOD SKATEPARK V PRAGLU??? NEJLIP ZADACO ALE TO BY NEDELALO PROBLEM...ONLY 4 AGRESIVE
5.3.2008 | založil: ondrej
dobry den, nemate nekdo zkusenosti s freestyle bruslema K2 frontman ci Poweslide? Chtel bych si koupit brusle na kondicni jezdeni ale rad bych si obcas zajezdil nejaky street sjel si schody a zaskákal si... ale zase nechci aby byly nejak moc pomale... kdysi davno jsem jezdil na aggressive bruslich ale to byl clovek rad, ze vubec takovy brusle sehnal a uprimne receno nestal jsem na tom dlouho a ted se v tom vubec ale vubec nevyznam, je toho na trhu strasne moc... ale aggressive rozhodne nechci, na tech bych se pri normalnim jezdeni hrozne nadrel... Takze pokud mate nekdo zkusenost s freestyle bruslema, ktery mi prijdou jako docela rozumny kompromis, prosim podelte se...:)
29.2.2008 | založil: kaspo
cau lidi hale kde se daj koupit aggressivi v praze jake shop prosim poradtemi dik:)
7.1.2008 | založil: siis
ahoj, poradí mi někdo, kde se dá v Praze bruslit na in-linech teď v zimě na kryté dráze? Existuje nějaká hala či tak něco? dííík :-) siis
5.1.2008 | založil: roman
Kde se dá bruslit v okolí Loun.Dík
25.12.2007 | založil: aja
koupím velmi levně dámské brusle na led vel.39-40
19.12.2007 | založil: Richard
Prodám závodní inline rám (pár) Rollerblade Pro Fuel, nový !!!
Cena: 2000,-
10.9.2007 | založil: Tomáš
Můžete poradit kde se dá na orlickoústecku bruslit?
30.8.2007 | založil: Hanny
A teď otázka ze všech nejzapeklitější: Kam na brusle ve Val.Mezu??? Ráda bych zabruslila, ale opravdu nevím, kde se tady dá:-(
28.8.2007 | založil:
Hej lidi znate tu nakou stezku na rekreacni brusleni? a kde jsou dobry mista pro agresive mimo skate parku?Dik
24.8.2007 | založil: Deni
Kde se dá bruslit poblíž Jičína??? Existuje tu nějaká inline-stezka???
26.7.2007 | založil: damian forro
kde je vubec ta draha v havirove
25.7.2007 | založil:
ahoj,v K.Varech se dá bruslit na koupališti Rolava(u sídliště Čankovská),docela dobrý asfalt.
16.7.2007 | založil: Michal
Super stezky jsou z Kunovic do Veselí nad Moravou přes lázně v Ostrožské Nové Vsi, Ostrožskou Novou Ves (pouze musíte překonat cca 200 m po nerovném povrchu kolem nádraží ČD), kolem štěrkových jezer přes Uherský Ostroh do Veselí nad Moravou. Mezi městy vedou přímo cyklistické stezky, ve městech se jede většinou v postranních ulicích s malým provozem aut.
Výborná je taktéž stezka ve Bzenci-Přívoze pro cyklisty a inlajnisty:-) Délka dle mého odhadu cca 8-10 km jedním směrem, stezka vede přímo borovicovým hájem, takže se hezky projedete, nadýchate čerstvého lesního vzduchu. P.S. Nevhodné pro alergiky na borovicovou vůni:-)
19.6.2007 | založil: Jarda
Jsem nováček, tak bych uvítal pár rad, kde se projet. Diky
14.6.2007 | založil: Ivča
chci si koupit nové fitness. nevíte, kde se dá jezdit kolem Přelouče? trasa i několik desítek kilometrů Díky
23.5.2007 | založil:
Ahoj, poradíte kam na brusle v okolí Mělníka? Díky
15.5.2007 | založil: Adam
Plzz kde jezdíte na příbramsku myslím tim i Sedlčanyi Příbram a vše okolo....Jen agressive skating
14.5.2007 | založil: Steven
Mezi Hájema a Kateřinkama je dobrá cyklistická stezka + je tam kopec plný asfaltových cest pro ježdění...
13.5.2007 | založil: Lucik.Dz
Poradí někdo, kam na brusle v okolí Havířova? zatím jezdíme do Ostravy, ale je to časově náročnější. Moc děkujem !!!
27.4.2007 | založil: Lucka
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli náhodou nevíte někdo o nějaké trase, kde se dobře bruslí v okolí náchoda?
24.4.2007 | založil:
CAU ZKUS JESTE LANDRONKU A POTOM STEZKU Z H.POCERNIC DO KLANOVIC A PAK KOLEM VLTAVY V BRANIKU DO MODRAN...ZA PRAHOU JE TAKY SKVELY BRUSLENI KOLEM LABE OD PODEBRAD, NEBO KRALUPY N.VLTAVOU. HODNE NAJETYCH KM!!!
24.4.2007 | založil: Ola
Ahoj, kdo poradí kam na brusle v Plzni? Díky díky
11.4.2007 | založil: Veru
Nazdárek všichni sportovně založení :) Máte někdo přehled, kam na bruslích v ČB nebo okolí Třeboně? Díkes
2.4.2007 | založil: PS
Ahoj, budu se stehovat do Liberce. Rada jezdim na bruslich... Muzete poradit, kde se da v okoli zabruslit? Pripadne, ze bych nekoho doprovodila? Diky moc
27.3.2007 | založil: Lendísek
Ahoj lidičky, chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo info o tom, kde se dá v Doksech a jejich okolí bruslit. Jestli je třeba možné objet Mácháč nebo tak něco.
26.3.2007 | založil:
Nějaké tipy, kde bruslit na Vysočině? Především okolí Havlíčkova Brodu
6.3.2007 | založil:
Poradíte zda se dá v Jánských lázních někam vyrazit na in-linech?
25.10.2006 | založil: Peta
Ahojda lidi! Může mi někdo poradit příjemné trasy na in-line bruslení v Hradci Králové a okolí? Díky předem za tipy a přeju všem prima jízdu!
18.10.2006 | založil: Rep
Čau lidi:D, jezdí tady nekdo v Ucku ??? nebo nejaky podobny rampy??? nevite jak mam protocit 360° do back flipa???? Zkousim to, jako davam si to, ale kdyz to chci dat na tycku tak vubec,... rozbijim si cim dal tim vic ripak:-(
16.9.2006 | založil: Lucka
Ahojte vsichni! Neporadite mi nekdo, kde se da jezdit na koleckovych bruslich v Olomouci ? Diky za kazdou odpoved
14.8.2006 | založil: Jammer
Zdravím, poradí mi někdo, kde se dá v Brně bruslit? Koupil jssem si brusle a netuším, kam s nima vyrazit. Máte někdo zkušenosti? Díky za odpověď
11.7.2006 | založil: Jarka
Ahoj všichni, můžete mi poradit, kde se dá dobře zabruslit v Ostravě - nejraději v Porubě?
26.5.2006 | založil: Mona
Ahojky, chtěla bych se zeptat, jsem začátečník a nevím kam zajít na klidný terém v Mladé Boleslavi, děkuji a přeji mnoho bezpečných kilometrů bez karambolů Mona
9.5.2006 | založil: santin0
Zajímaly by mě tipy na nějaké rozsáhlejší plochy vhodné pro in-line fitness skating na uvedeném území pokud možno nějaké odlehlé cesty nebo park. Díky za příspěvky .
30.4.2006 | založil:
Ahoj,chtěla jsem se zeptat,nevíte někdo kam na bruslích v Karlových Varech?Jsem čerstvě přistěhovaná a nevim kde se tady dá jezdit.Dík
29.3.2006 | založil:
Cau lidi. Můžete mě napsat kam chodíte jezdit v Praze? Znam jen Letnou a Stromovku.
Dik
Tento e-shop je součástí sportovních obchodů Virus-Sport.cz
Provozujeme následující internetové a kamenné obchody:
www.virussport.cz,
www.vodacky-obchod.cz,
www.helmy.cz,
www.inline-brusle.cz,
www.nordic-shop.cz
skočit na hlavičku | mapa stránek | IN-LINE-BRUSLE.cz - 2018 | system: Virus Sport s.r.o. 2010
můžeme také doporučit:
Osobní trenérka,
Jak na Bolavá záda,
za nákup nad:
6000,- Kč | -2% |
12000,- Kč | -4% |
18000,- Kč | -6% |
30000,- Kč | -8% |
Více informací
Staňte se fanouškem Virus Sport a soutěžte s námi na Facebooku o velice zajímavé ceny.
Facebook.com/VirusSport
Ultrazvukové čistění ložisek do bruslí
HQBC
Treedom PRO černo/bílé
Sportovní brýle na kolo, brusle i běžky.
790,- Kč
750,- Kč
Rotomod
Euroclip
Vesta pro vodní turistiku i méně náročnou divokou vodu.
1390,- Kč
900,- Kč
Tempish Šroub 6mm | 40,- |
Powerslide Infinity 90/85A | 129,- |
Powerslide Infinity 84/85A | 119,- |
Gyro Valkyrie 90/85A | 206,- |
Powerslide Spacer 6mm | 132,- |
Twincam USA ILQ-9 PRO 16ks | 979,- |
Gyro Valkyrie 84/85A | 190,- |
K2 Šroub K2 Xcelerate | 90,- |
Gyro Valkyrie 84/87A | 190,- |
WheelCartel In-Line Hex Klíč | 49,- |